Leven als transgender in België : de sociale en juridische situatie van transgender personen in kaart gebracht - Motmans, Joz; Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen (IGVM); de Biolley, Inès; Debunne, Sandrine (Brussel : IGVM, 2009)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: transgenderisme