60-jarig bestaan : colloquia 25 september 1982 "Politisering van het welzijnswerk : doel voor een socialistsiche strategie" - 4 december 1982 : "Arbeidsvorming". - Hoger Instituut voor Sociaal en Kultureel Werk (HISKWA) (HISKWA, 1982)
Aanwinst van De Batselier, Norbert
Nederlands
Brochure