Perskonferentie 10 december 1985 : Vlaams regeerprogramma : een blauwe schaduw van Martens VI. - Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) (Brussel : ABVV, 1985)
Aanwinst van De Batselier, Norbert
Nederlands
Brochure