Naar een oplossing voor het verkeersprobleem : pleidooi voor een snelheidsbeperking en voor maatregelen ten gunste van een drastische reductie van het verkeersvolume. - Coolsaet, Willy (Gent : Kritiek, 1990)
Aanwinst van De Batselier, Norbert
Nederlands
Brochure