Retrospectieve Frans Masereel : Stad Antwerpen, Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, 21 juni-31 juli 1958 - Avermaete, Roger; Lebeer, Louis; van den Wijngaert, Frank (Antwerpen Antwerpen : Stad Antwerpen Kon. Academie voor Schone Kunsten, 1958)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: Masereel, Frans; tentoonstellingscatalogi