Onafhankelijk België 1830 : tentoonstelling van gedenkstukken en van historische en parlementaire bescheiden 26 juli tot 30 september 1930 : catalogus. (Brussel : Kamer der Volksvertegenwoordigers, 1930)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Monografie