Zwarte schapen : dialoog over de vervolging en onderdrukking van homosexuelen door de eeuwen - Pieterse, Gerard; Tielman, Rob; Scheepens, Bart (Amsterdam : Nieuwe Komedie, 1979)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure