De uitvoering der Zuiderzeewerken in het tienjarig tijdvak 1919 - 1929 : rapporten en mededeelingen nr 2. ('s-Gravenhage : Ministerie van Waterstaat, 1929)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Monografie