Soenen's volksgedichten en - liederen. - Soenen, Jules; Keerels, H.; Buyssens, Jules (Brussel : Service Publicité, 1934)
Bibliotheek E. Anseele
Deze publicatie bevat volgende liederen en gedichten
Is't waar
O vriend van mijn vader
Ontmoeting
Een goed middel
Roosje en Karel
Liza
St Niklaasdag
Eerste liefde
De grootmoeder
Elsjen en Koenraad
Geen potje of er past een schijfken op
Peetje Pol en Sint Antoon
Wat ik kan en wat ik niet kan verdragen
De huwelijke staat
Verboden te jagen
De verwisselde broek
Het betooverd kind
Zomerlief
Een reisje naar den hemel
Twee zusters
Trouwen uit liefde
Liefde
De koewachter
De smid Antoon
Hoe niet naar schijn toch iet kan zijn!
Een zwijntje!
Baas Wind
Ze zaten zoo dicht...
'k Wil vroolijk zijn!
Verboden hier te jagen
Aan de verliefden
Luie Piet!
Aan de rijken
Na vaders dood
De stiefmoeder
Het gevallen meisje
Een Vlaamsch reiziger
De wereldvrede
De mensch
Werkers ten strijd!
Sint-Niklaas 1915
Waarom?
Vrijwilligers?
Ik ken een woord
Oorlogskermis
In 's wevers huis
Jan Braecke
Ma's feestdag 1916
Ma's feestdag 1917
Dwangarbeid
Nieuwjaarswensch 1916
Klaasmorgen!
Lentemorgen
Lentewandeling
Bladdrenleven
Bij beesteweer
Voermanswagen
Hoeve bij zomermorgen
Ik heb me zat...
Bonte vlinder
In 't vallen der blaren...
Ontwaking
Peerdewachtertje
Zomeravond
Onder de Notelaar, bij zomerdag
November
Eeuwig!
Oude boer
Misloopen
Mama's verjaardag
Mijn 'hoveken', 'k zie u zoo geren
Wat denk ik vaak...
Dichtersgemoed
De geeest van mijn moe
In moeders keuken
Verkeerd effekt
't Hofken
Knotwilgen
De Leeuwerik
De tijd
Winterzucht!
Binnenzicht!
Zeker zijn er...
Morgen!
In't dichten van heden...
Geef ons heden...
Koeliesi
Bewustzijn!
Daar zitten de jongens...
Zie ze stappen...
Eén-mei!
Hij!...
Ulen-spiegel!
Oude werker
Ouwe dag!
Doodendans!
Eén-mei 1920
Zoovelen!...
Strijd!
Zielengang
Zagers!
Honger!
Kruidtijd
Oogsttijd
De kleine kantwerkster
Voor moedertaal en vaderland
Kinderlied
Nederlands
Brochure
Keywords: liederen; poëzie; partituren