Jaarmarkt : lesbische-homostudeis : een inventarisatie en presentatie van onderzoeken op lesbisch en homogebied. (Rotterdam : Erasmus Universiteit, 1982)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Jaarmarkt op 23 april 1982, Erasmus Universiteit Amsterdam
Nederlands
Brochure