Kleur bekennen voor wereldburgers - Bocken, Dirk; Belgische Technische Coöperatie (BTC); De Mildt, Eric; Goris, Gie (Brussel : BTC, 2004)
Het project Kleur Bekennen werd in 1997 opgestart en kadert in een samenwerking van de Belgische Technische Coöperatie met de minister van Ontwikkelingssamenwerking, DGOS, de Vlaamse provincies en de Vlaamse Gemeenschapscommissie.
Nederlands
Brochure