Koninklijke Vlaamsche Academie voor Taal- en Letterkunde : Gedenkboek 1886 - 1936 : vijftigste verjaring. (Gent : Erasmus, 1936)
Bibliotheek E. Anseele
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie