Leren samenleven - De Beule, Nadya; Uyttendaele, B.; Van Geertruyen, Godelieve (Gent : Centrum voor Mondiale Vorming, 1983)
Deze publicatie bevat volgende gedichten
Werkloosheid
Die dag...
Schouder aan schouder
Leerkrachtenbrochure nr. 4
Nederlands
Monografie
Keywords: poëzie