Wat maakt het nou eigenlijk uit : map over jongeren en homoseksualiteit - Looyen, Adrienne; van Oord, Jos; Sikkel, Maike (Driebergen : Landelijk Centrum voor Gereformeerd Jeugdwerk, 1982)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure