Deux discours : du Front Unique au Front Populaire : 7ème Congrès mondial de l'Internationale Communiste - Cachin, Marcel; Thorez, Maurice (Paris : Bureau d'Éditions, 1935)
Bibliotheek François Vercammen
7e Wereldcongres van de Communistische Internationale : redevoering van Marcel Cachin op 27 juli 1935 en redevoering van Maurice Thorez op 3 augustus 1935
Frans
Monografie