De financieële en industrieële samentrekking in de gas- en electiciteitnijverheden : voordracht 20 december 1929. - Uytroever, L.; Belgische Centrale der Openbare Diensten (COD) (Brussel : Imprimerie Populaire, 1930)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure