Concerten De Werker 1924-1949 : beknopte geschiedenis van de kunstvereniging ter gelegenheid van haar zilveren jubelfeest - Van Den Bergh, Tobie; Huysmans, Camille (Antwerpen : Concerten De Werker, 1949)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: harmoniegezelschappen; Antwerpen