Discriminatie van holebi's op de werkvloer : over inkomensverschillen, sectorsegregatie en het 'roze' plafond - Vincke, John; Dewaele, Alexis; Vanden Berghe, Wim (Gent : Universiteit Gent, 2008)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie