Op een oude fiets moet je het leren : erotische en seksuele relaties tussen vrouwen en jonge meisjes en jongens - Sax, Marjan; Deckwitz, Sjuul (Amsterdam : Schorer, 1992)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie