Meningen over homosexualiteit : deel 2 bijlagen en tabellen - Meilof-Oonk, S. (Amsterdam : Stichting tot Bevordering Sociaal Onderzoek Minderheden, 1969)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie