Lezingen gehouden op de gezamenlijke vergadering der Vlaamsche Vereeniging voor inwendige geneeskunde, heelkunde en gynaekologie, radiologie te Leuven op 7 april l.l. - Martens, Albert; Hoet, J.; De Backer, P. (Gent Drukkerij A. Van de Weghe)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure