De socialisten ijveren steeds voor een fraaier, beter en gezonder Hemiksem voor iedereen. - BSP-afdeling Hemiksem (Hemiksem : BSP, 1964)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: gemeenteraadsverkiezingen van 1964; Hemiksem