Kompostering van selektief opgehaald organisch huishoudelijk afval te Lier - Steenwegen, Chris; Verlooy, Jos (Lier : Milieuvereniging Evergreen, 1988)
Studie uitgevoerd in opdracht van Milieuvereniging Evergreen
Nederlands
Monografie
Keywords: afvalbeleid; milieuverenigingen; Lier