Het Sovjetraadsel : poging tot begrip van de Oosteuropese maatschappij. - Kaiser, Hans; van der Linden, Marcel; Mandel, Ernest; Tichelman, Fritjof; Ticktin, Hillel (Antwerpen : Leon Lesoil - Toestanden-Boeken, 1983)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: marxistische economie; Oost-Europa.; Sovjet-Unie.