The Jewish Labour Movement in Palestine : its aims and achievements. - Jewish Socialist Labour Confederation Poale-Zion (Berlin : Verbandsburo Poale-Zion, 1928)
Bibliotheek E. Anseele
Verslag voorgelegd aan het Congres van de Socialistische Arbeiders Internationale te Brussel in augustus 1928
Engels
Brochure