Tentoonstelling van Werken van den Vrijen Tijd. - Beschermcomiteit der Officieele Scholen van Gent (Gent : Beschermcomiteit der Officeele Scholen van Gent, 1935)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure