Een brochure over Ghandi. - Forum voor Vredesactie (Brussel : Forum voor Vredesactie, 1998)
De brochure is een neerslag van de studiedag "Geweldloosheid" van 7 februari 1998 in Aalst.
Nederlands
Monografie
Keywords: vredesopvoeding