Voor wie ik liefheb wil ik heten : onderzoek naar de situatie van de Vlaamse holebi-leerkrachten : eerste resultaten 2002 - De Brauwere, Greet (Gent : Hogeschool Gent, 2002)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure