De kost van geweld : de nood aan geweldpreventie. - Internationale Vredesinformatiedienst (IPIS) (Antwerpen : IPIS, 1996)
Dit campagnedossier van de Vlaamse Vredesweek vormt de neerslag van een studiedag met als thema "De kost van geweld, de nood aan geweldpreventie" die op 27 april 1996 werd georganiseerd door Economen voor vrede, IPIS, Overleg Vlaamse Vredesweek en de Universiteit Antwerpen met steun van het Provinciebestuur van Antwerpen.
Nederlands
Monografie
Keywords: vredesbewegingen