Levensecht 17 : mag ik je een roze tuin beloven : liturgie van de vriendschap voor homofiele en lesbische christenen. (Brussel : Liturgisch dokumentatiecentrum Levensecht, 1997)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie