Verslag multidisciplinair team : op weg naar een gezonde ego-ontwikkeling (categoriale en/of niet categoriale aanpak voor de holebigemeenschap) - Bodyn, Tom (Gent, 2000)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure