De ervaring van leerkrachten met het videoprogramma "Later begint nu" - Geeraert, A. (Brussel : Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap - Departement Onderwijs, 1993)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie