Homosexuele vorming : criteria voor het aan de orde stellen van homosexualiteit binnen sexuele vorming - van Oldenbeek, Rutger (Amsterdam : Homo overleg sexuele vorming in het onderwijs, 1991)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure