Onderwijs en homoseksualiteit : studiedag 11 maart 1995 Amsterdam - Hoosemans, Eric; Faber, Jilles (Amsterdam : Algemene Bond van Onderwijzend Personeel (ABOP)-Homogroep, 1995)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure