De inrichtingen voor krediet aan den middenstand : voorwaarden en rentevoeten van de leeningen. - Raad tot coördinatie van de inrichtingen voor krediet (Brussel : ASLK, 1938)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure