Hoedt U !.. voor de gassen : weg met alle oorlogsmanoeuvers. - Socialistische Vereeniging van Oud-Strijders :Provinciale federatie van Antwerpen (Brussel : Socialistische Vereeniging van Oud-strijders, 1934)
Bibliotheek E. Anseele
2 ex.
Nederlands
Brochure