Problemen van het middelbaar onderwijs : verslag van de studiedag der Jongsocialisten te Brugge op 9 februari 1963. - Jongsocialisten (JS) (Brussel : Jongsocialisten (JS), 1963)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure