Waar ligt de grens : veranderingen in de strafbaarstelling van seksuele contacten met kinderen. ('s-Gravenhage : Nationale Raad voor Maatschappelijk Welzijn, 1982)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie