Shop stewards en arbeiderszeggenschap : een onderzoek naar arbeidsverhoudingen in de Britse metaalverwerkende industrie 1830-1975 - Huiskamp, M.J. (Alphen aan de Rijn : Samson, 1976)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie