Ontwerp : Stad Gent. Handelsschool voor Juffrouwen. Inrichtende verordening : Projet : Ville de Gand : Ecole communale de commerce pour jeunes filles : règlement organique. (Gent : Uitgevers- en boekdrukkershuis v/h anct. Hoste Ad., 1928)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Frans
Brochure