Beeldende stemmen uit het Noorden : mensen, straten en feesten in Antwerpen-Noord. - Brandpunt 23 (Antwerpen : Brandpunt 23, 2000)
Afsluiting van een fotoproject, ondersteund door SIF-Cultuur en de provincie Antwerpen maart 2000
Nederlands
Monografie
Keywords: sociale fotografie; Antwerpen