De ordening van het verlangen : vriendschap, verwantschap en (homo)seksualiteit in joodse en christelijke tradities - Korte, Anne-Marie; Vosman, Frans; de Wit, Theo (Zoetermeer : Meinema, 1999)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie