Onder jongens, onder meisjes : homojongeren in Nederland - van Lieshout, Maurice (Amersfoort : Jeugd en samenleving, 1988)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Themanummer Jeugd en samenleving (1988) 12
Nederlands
Monografie