Homo in de hooiberg : handreiking voor het Sociaal Cultureel werk; aan de slag met (jonge) holebi's in plattelandsgemeenten - Wesel, Olaf (Deurne : MOVISIE, 2007)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure