Werkliedenpersoneel : werkhuisverordening : reglement op de gezins- en geboortetoeslagen : pensioenreglement : G.R. 7 december 1931. - Stad Gent (Gent : Volksdrukkerij, 1931)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure