Ouderbond der Officiëele Scholen Rijhove - Ferrerlaan, Grens- Begoniastraat : statuten,zedelijk en geldelijk verslag. (Gent : Ouderbond der Officiëele Scholen, 1933)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure