Onder het onderwijzend personeel heerst de grootste ontevredenheid. - Nationale Centrale van het Socialistisch Onderwijzend Personeel (NCSOP) (Brussel : Nationale Centrale van Socialistisch Onderwijzend Personeel, 1935)
Bibliotheek E. Anseele
Frans
Brochure