Cubaanse liederen voor soldaten en toeristen [Bladmuziek] - Klatser, Leo (Amsterdam : Van Gennep, 1969)
In dit boekje bevat volgende liederen
Guitaar
De Caribische
Gouverneur
Een spotvogel zingt in Turquino
Geweer no. 5767
Kroniek voor een toekomstig dichter
Eiland op mijn vingertoppen
Het lied van de pas getrouwde miliciano
De overloper
Omdat we velen zijn
Canción
Bij de dood van Mr Kennedy
De andere
Laatste halte voor de ruïnes
Er is geen woord dat je recht doet
Gedicht in Minas del Frio
Brief uit de loopgraaf
Over dingen die in 1960 gebeurden
Zondag
Gesprek met Fausto Diaz
Over revolutionaire poëzie
In het Pentagon
De pagina
Evaluatie
Notities over een reis in het buitenland
De tijd gaat voorbij
Onbelangrijke biografie
Mensen zoals ik
Señor Julio Osorio
Playa Girón
Aan een die uit de Spaanse burgeroorlog terugkwam
Drie vormen met schaduw
Getuige voor de aanklager
Het zaad
Che
Revolutie
Ik heb je niet vergeten
De fotogenieken
Ontdekking
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen