(On)zichtbaar holebi : de situatie van homoseksuele, lesbische en biseksuele werknemers op de werkvloer van de Vlaamse overheid. (Brussel : Vlaamse overheid, 2008)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Syntheserapport van een onderzoek van de dienst Emancipatiezaken in opdracht van de Vlaamse minister van Bestuurszaken
Nederlands
Brochure