Statuten en huishoudelijk reglement der Sociaal-Democratische Arbeiderspartij in Nederland 1934 : verkiezingsprogram 1933 : het strijdprogram 1925 : het gemeenteprogram 1927 der SDAP : het crisisprogram raadsverkiezingen 1935 : het koloniaal program 1930. (Amsterdam : SDAP, 1934)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure